Siirry suoraan sisältöön

Tilitoimisto
Tulosnurkka

Jokainen yritys ja yhdistys – pieni ja suuri – ansaitsee kunnollisen kirjanpidon, taitavan taloushallinnon ja kannustavan talousasiantuntijan menestyäkseen.
Tulosnurkan.

Minkälaisen tiimin muodostamme
sinun kanssasi?

Suomalainen
perheyritys

Tulosnurkan perusti Hilkka Nurkki vuonna 1995. Pian kohta 30 vuotta täyttävässä perhevetoisessa tilitoimistossa työskentelee perustajasukua eri tehtävissä jo kolmannessa polvessa.

Hilkka toimii hallituksen puheenjohtajana, hänen tyttärensä Päivi Nurkki-Lankinen toimitusjohtajana ja lapsenlapsi Mikaela Gardemeister, joka Netvisor-asiantuntijuuden lisäksi vastaa uusasiakashankinnasta ja aloittavista yrittäjistä.

Sparraava
tilitoimisto

Tulosnurkasta on muodostunut enemmän kuin pelkkä tilitoimisto tai kirjanpitäjä asiakkaillemme.

Olemme tarpeiden mukainen ja aina sopivan kokoinen taloustiimi muuttuvissa taloushallinnon tarpeissa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liike-toimintaansa.

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa kuuntelemalla, sparraamalla ja antamalla rahanarvoisia neuvoja.

Taitava taloustiimi

Perheenjäsenten lisäksi Tulosnurkassa työskentelee kokeneita talousasioiden asiantuntijoita.

Heistä jokainen tuo oman erityisosaamisensa asiakkaidemme eduksi. Espoon ja pääkaupunkiseudun lisäksi palvelemme koko Suomessa. Tapaamiset kasvokkain kahvikupin ääressä ovat mukavia, mutta voimme hoitaa asiat mainiosti myös etänä.

Puhumme sujuvasti myös englantia ja venäjää.

Luotettava kumppani

Tulosnurkka on mukana yrityksesi tai yhdistyksesi taloushallinnossa niin isosti tai pienesti kuin haluat. Täsmällisen kirjanpitäjän ja taloushallinnon ammattilaisen lisäksi saat luotettavan kumppanin, jonka kanssa voit suunnitella toiminnan kehittämistä ja pohtia tulevia muutostarpeita.